Ga naar inhoud

Auto-ruitschade

Beschadigde ruit, verzekeringen, aansprakelijkheid en eigen risico. Voor ons van de Jonge Autoschade is het dagelijkse kost, voor onze klanten niet. Met veel zorg en vakmanschap hebben wij in de afgelopen jaren diverse ruiten mogen vervangen.

Grote schade aan de autoruit? Tijd voor vervanging!

slag kan sterretjes en versleten ruitenwissers kunnen krassen in de autoruit veroorzaken. Door temperatuurverschillen scheuren deze kleine sterretjes snel uit. Hebt u een grote scheur of zelfs barst in de voorruit zitten? Dan wordt het tijd om de ruit te vervangen. Als een beschadiging aan de ruit te groot is, kan er bij een reparatie niet meer de stevigheid van het glas gegarandeerd worden. De ruit moet dan vervangen worden en dit kan snel en voor lage kosten, ook met een WA-verzekering.

Echte vakmanschap

Dat vraagt niet alleen om vakmanschap van nu, maar ook om jaren lange ervaring en fingerspitzengefühl. Daarnaast ook om kennis van innovatieve technieken en geavanceerde apparatuur. Omdat we een passie voor trucks en industrie hebben en altijd op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is helder en persoonlijk: heeft u grote schade aan uw voorruit, bel dan even met de Jonge Autoschade. Na een schade heeft u al genoeg aan uw hoofd. Daarom regelt de Jonge Autoschade al het papierwerk voor u, zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Het schadeformulier wordt samen met u ingevuld, vervolgens nemen wij contact op met de verzekering of de schade onder uw verzekering valt of die van een eventuele tegenpartij en of er gevolgen zijn voor uw no-claim of schadevrije jaren. Na akkoord van de verzekeringsmaatschappij gaan wij voor u aan de slag met het repareren van uw voertuig. Al snel krijgt u een belletje wanneer uw voertuig gereed is zodat u weer veilig in gebruikt kan worden.

Schade laten repareren zonder tussenkomst van de verzekering? Dat is ook mogelijk bel ons voor de scherpe tarieven.

 

Afspraak maken

Besluit u de schade aan uw voertuig door ons te laten herstellen? Dan plannen we een afspraak en brengt u de auto bij ons in Sappemeer.

Neem snel contact met ons op