Ga naar inhoud

Spuiterij

Lak herstellen of een andere kleur? Voor ons van de Jonge Autoschade is het dagelijkse kost. Met veel zorg en vakmanschap hebben wij in de afgelopen jaren diverse voertuigen, motoren, en overige objecten mogen herstellen en/of in een nieuw jasje mogen hijsen.

Wij herstellen uw lak in onze eigen spuiterij

In onze volledig uitgeruste spuiterij voor auto’s, bedrijfsauto’s, grote bedrijfswagens, trucks, landbouwmachines en ander groot materieel herstellen wij het lak of zetten het om naar een nieuwe kleur. Of het nu gaat om het spuiten na schadeherstel, bedrijfswagens omzetten huisstijlkleuren of auto-tuning waarbij nieuwe bumpers e.d. in kleur gespoten worden.

Ook ander industrieel plaatwerk, keukens en meubels kunnen we desgewenst voorzien van een superstrakke laklaag in iedere gewenste kleur en afwerking. Wij gebruiken hoogwaardige (auto)lakken, die voldoen aan alle kwaliteits- en milieueisen.

Echte vakmanschap

Dat vraagt niet alleen om vakmanschap van nu, maar ook om jaren lange ervaring en fingerspitzengefühl. Daarnaast ook om kennis van innovatieve technieken en geavanceerde apparatuur. Omdat we een passie voor auto’s hebben en altijd op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is helder en persoonlijk: heeft u grote schade aan uw voorruit, bel dan even met de Jonge Autoschade. Na een schade heeft u al genoeg aan uw hoofd. Daarom regelt de Jonge Autoschade al het papierwerk voor u, zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Het schadeformulier wordt samen met u ingevuld, vervolgens nemen wij contact op met de verzekering of de schade onder uw verzekering valt of die van een eventuele tegenpartij en of er gevolgen zijn voor uw no-claim of schadevrije jaren. Na akkoord van de verzekeringsmaatschappij gaan wij voor u aan de slag met het repareren van uw voertuig. Al snel krijgt u een belletje wanneer uw voertuig gereed is zodat u weer veilig in gebruikt kan worden.

Schade laten repareren zonder tussenkomst van de verzekering? Dat is ook mogelijk bel ons voor de scherpe tarieven.

 

Afspraak maken

Besluit u de schade aan uw bedrijfswagen door ons te laten herstellen? Dan plannen we een afspraak en brengt u de auto bij ons in Sappemeer, of wij halen de auto op. Eventueel krijgt u een gratis leenauto of bus.

Neem snel contact met ons op